Üdvözöllek!

Hiszem, hogy a gasztronómia és a főzés számomra egy olyan tálentum, melyen keresztül szolgálhatok és örömet okozhatok másoknak. Munkámban igyekszem ötvözni a professzionális gasztronómiát és az emberi jószándékot. Számomra a főzés már nem csupán önmegvalósítás, hanem egy lehetőség. Lehetőség, hogy örömet okozzak másoknak és azon keresztül szolgáljak.

Kocsis Bálint Séf

Szív, lélek és szolgálat

Az a séf vagyok, aki azon dolgozik, hogy munkásságával egyre több emberben ébresszem fel az igényt arra, hogy kifejezzék érzéseiket egymásnak.

Kocsis Bálint vagyok, mesterszakács, séf. Balaton mellett élek 3 fantasztikus gyermekemmel és feleségemmel. Gyermekkorom óta az illatok, a fűszerek és ízek kísérnek utamon, melyek iránti fogékonyságom a konyhán töltött éveim alatt is egyre markánsabban megmutatkozott.
Főző előadásaimat azért szeretik a partnereim, mert egy újféle módon világítok rá életünk legfontosabb értékeire.
Hiszek a Gondviselésben és abban, hogy olyan emberekkel találkozom munkásságom alatt, akikkel kölcsönösen pozitív hatással lehetünk egymásra.
Hiszek a jó szándék fontosságában és keresem a lehetőségeket arra, hogy a legtöbbet adhassam vendégeimnek és partnereimnek.
Számomra a főzés egy olyan lehetőség, mely által jobbá válnak mindennapi kapcsolataink és egy jobb világot hagyhatunk hátra gyermekeinknek.