Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Nyári hűsítő receptsorozat!

Gyere és ismerd meg 4 fantasztikus receptem!

 
 

Rólam mondták

Veszprém megyei napló

“Balatonfűzfő – Száz kilósan, napi nyolc kávé és két doboz cigaretta mellett naponta 14 órát dolgoztam. Semmihez és senkihez nem volt türelmem, maximalistaként csak a tökéletességre törekedtem. Aztán három évvel ezelőtt villámcsapásként ért a hír: a szervezetem mindezt nem bírta tovább, rákos lettem – mondja könnyedén a ma már életvidám Kocsis Bálint, aki a pokol bugyraiból talált visszautat – ahogy fogalmaz – egy szép, színes világba.”

Tovább a teljes cikkre

Life magazin, Kassai Tini

“Van az úgy, hogy a betegség bekopogtatása a jel arra, hogy változni, változtatni kell az életünkön. Kocsis Bálint éppen kifelé tart súlyos betegségéből: nem is olyan régen agyalapimirigy-daganatot állapítottak meg nála az orvosok. Bálintnak a hetedik érzéke súgta meg, hogy baj van, hogy valami súlyos baj készülődik. A hetedik érzéke, plusz egy riasztó tünet: a látás élességének csökkenése.”

Tovább a teljes cikkre

Vidéki Élet magazin, Petrik Ida

“CSIKOS – KOCSIS. Az egyszerű anagramma, mely egy brand, azaz márka alapja lett – a magyar nyelvnek köszönhetően, hiszen a CSIKOS egy kis hangsúly-változtatással már rögtön csíkos lesz, jó példa arra, hogy bizony a kevesebb néha több. A csíkos dizájn, amit egy hazai termékcsalád kapott, azt mutatja, hogy egyszerű eszközökkel is lehet rendkívül mutatósat, a fogyasztó számára gusztusosat, figyelemfelkeltőt alkotni. Kellemes, harmonizáló színek, egyszerű formák, jól megválasztott méret. Ezek jellemzik a külsőt. De mi van benne és ki van a termék mögött? Kocsis Bálint, a CSIKOS lekvárcsalád megalkotója beavatott minket a műhelytitkokba és mesélt nekünk munkáról, családról, életmódról és természetesen az új szenvedélyéről, a lekvárokról.”

Tovább a teljes cikkre

Kanada Világa, Remzső Laca

“Nemrégiben egy teljesen új és egyedi magyar lekvárféleséget ismerhettem meg, melyet Kocsis Bálint mesterszakács, Executive Chef fejlesztett ki, miután egy csúnya daganatos betegségből felállva teljes életmód és szemléletváltáson esett át. Nem csupán a lekvárok jóízűen egészséges mivolta fogott meg, hanem az ahogy Kocsis Bálint a mindennapi robotolásából a kialakult súlyos betegségén át eljutott oda, hogy változtatni kell az életén, ha törik, ha szakad. Bálint mindemellett hihetetlen alázattal és tisztességgel indult el azon az úton, hogy nem csak Magyarországon, de nemzetközileg is megkívánja ismertetni az egészséges alapanyagokból készült -kizárólag gyümölcscukrot tartalmazó CSIKOS lekvárcsaládot a világgal. A Kanada Világa büszke arra, hogy az elsők között adhat hírt eme csodálatos emberi történetről és egy különleges magyar lekvárcsalád születéséről, amely szép sikert futhat be szerte a világban. Hogy mitől különleges még a CSIKOS lekvár? Attó, hogy Bálint összes jósága, szíve és lelke is benne van minden egyes üveg lekvárban.”

Tovább a teljes cikkre

Boldog Kukta gasztro blog

“Az elmúlt hetekben a CSIKOS termékekről már számtalan pozitívumot hallhattatok,receptötleteket is begyűjthettetek, de Kocsis Bálintról, a termékek megalkotójáról és a Balatonfői Yacht Club séfjéről nem sokat tudhattatok meg. Most egy rövid interjút olvashattok a CSIKOS lekvárok szülőatyjával, melyből kiderül hogy mennyire fontos számára családja, hivatása és a folyamatos megújulás, fejlődés!”

Tovább a teljes cikkre

Hungarian Provance

“Amikor mi unjuk a szalámit és a kolbászt, akkor szokott következni a lekvár. Illetve nem csak akkor. Én szigorúan pirítósra vagy croissantra kenve szeretem. Új ízeket és párosításokat mindig örömmel kóstolok, hisz hív az ismeretlen, no meg a kíváncsiságom. Így volt ez most is, hisz Kocsis Bálint mesterszakács, a CSIKOS lekvárcsalád megalkotója által lehetőségem nyílt erre.”

Tovább a teljes cikkre

Csak a puffin blog

“Szóval Bálint Balatonalmádi-Balatonfűzfő vonalon mozog nap mint nap, itt készíti kis manufaktúrájában a lekvárokat, amellett, hogy egyébként vezető séf egy yachtklubban. Főzőiskolai programot is tartott mostanában, a Fahéj magazinban is megmutatkozott és gyakorlatilag állandóan kotyvaszt. Lekvárokat főleg, és néha chutney-kat. Pár éve kezdődött a projekt, amikor új életet kezdett a korábbi “önpusztító” évek után. Azóta az egészséges életmód, a tudatos táplálkozás került előtérbe a mindennapjaiban, az ételeiben és úgy egyébként, minden mozzanatában. És elkezdett lekvárokat készíteni. Pedig előtte sohasem. Kísérletezget, csudaízpárokat alkot és főz. Befőz folyton. Egyre több cukormentes terméke is van, ha már egészséges életmód, akkor legyenek a lekvárok is egészségesek, amennyire lehetnek.”

Tovább a teljes cikkre

Válts Egészségre, CSIKOS kóstoló

“Színes-csíkos üvegcsékkel teli asztal várta a Campona Egészségközpontba látogatókat január 25-én. Közel százan ismerkedtek a különleges ízekkel. Volt aki vásárolni jött, volt aki az ingyenes látásvizsgálatra érkezett, volt aki csak arra sétált és persze sokan egyenesen lekvárt kóstolni jöttek.”

Tovább a teljes cikkre

Wine Art Culture Blog

“Kocsis Bálintot, a 4 csillagos Balatonfői Yacht Club séfjét és a prémium minőségű CSIKOS lekvárok készítőjét talán kevés ember számára kell bemutatni. Kocsis Bálint nekilátott lekvárt főzni, mert erre érzett késztetést. Példa értékű emberi mivolta segítette kigyógyulni egy betegségből, ezzel reményt és erőt adott mások számára is, hogy minden lehetséges, csak akarni kell és tenni érte. Az a szeretet, alázat és becsületesség, amit Bálintban éreztem, példa értékű, és visszaköszön a lekvárok készítésében, és a nagyszerű termékeiben is.”

Tovább a teljes cikkre

Egészséges Életmód

“Rendhagyó cikkünkben Kocsis Bálint mesterszakácsot szeretnénk bemutatni, aki Balatonfűzfőn él, háromgyermekes apuka, boldog férj és már 14 éves kora óta a vendéglátásban, a gasztronómia világában dolgozik. Mintegy tíz éve a Balatonfői Yach Club séfjeként tevékenykedik, miközben megálmodta és elterjesztette a CSIKOS lekvárok és csatnik ízvilágát.”

Tovább a teljes cikkre

Praliné Paradicsom

“Pár hete ismerkedtem meg a CSIKOS kézműves lekvárcsaláddal a manufaktúra tulajdonosa, Kocsis Bálint jóvoltából. Ami először megfogott a lekvárcsaládnál, az az izgalmas ízkombinációk: nagy kedvencem lett például a szamócalekvár citromfűvel és levendulavirággal, a bazsalikomos erdei gyümölcs lekvár, a csokirajongó énemet pedig rögtön megfogta a feketeerdő lekvár belga csokoládéval és meggyel, illetve a kakaóbab-gyömbér páros. A lekvárok többsége fruktózzal van édesítve, de van cukormentes és szteviával édesített termék is.”

Tovább a teljes cikkre

MyTaste.hu

“Nem ismeretlen számunkra a CSIKOS lekvárcsalád. Az erdeigyümölcsös-bazsalikomos, bájosan illatos lekvár igazán különlegessé tette azt a habos piskótatortát, amelyet nem is olyan régen, anyák napjára sütöttem. Most újra elővettük a témát, Kocsis Bálint, a Kocsis Manufaktúra tulajdonosának jóvoltából és a CSIKOS receptversenyre ezzel készültünk a minikonyhában. Ti is szeretnétek megkóstolni? Az CSIKOS facebook oldalán szavazzatok a minifánkokra itt, és a heti lájkolók közt egy üveg finom lekvár kerül kisorsolásra!”

Tovább a teljes cikkre

Gyömbér Blog

“Ilyen kivétel a Balatonfői Yacht Club étterme. Jellegéből adódóan nem az a tipikus betérős étterem, hanem az öböl védelmében megbújó, autonóm menedék. Az a fajta, ahová hallomásból, vagy környékbeli ismerőssel együtt, vagy ajánlással tér be az éhes lélek. Az éttermet az a Kocsis Bálint kormányozza ügyesen, aki mellesleg a CSIKOS lekvárcsalád megalkotója, és akivel egy kreatív receptverseny óta ápolunk jó kapcsolatot. Bálint apa, üzletember, a világot pozitívan szemlélő, sztorizgató, nyughatatlan ősbalatoni. De elsősorban és mindenekfelett séf, ez egy pillanat alatt kiderül, ahogy az ételekről kezd beszélni.”

Tovább a teljes cikkre

Dekor és Mentha

“Kocsis Bálint CSIKOS lekvárjainak múlt heti kóstolása után – ahol nem csak az ízek, hanem az illatok is dominálnak -, pedig már rögtön tudtam, hogy ez a két főzni szerető és még második tervvel pontosabban, B-tervvel is rendelkező embernek a munkáját a tányérodra szeretném varázsolni némi segítséggel. Hogyan???”

Tovább a teljes cikkre

Veszprémi Napilap

“Mára szinte fogalommá vált a Kocsis Bálint alkotta CSIKOS lekvárcsalád, melynek első ízletes tagja több mint fél éve készült el. Azóta sikert sikerre halmoznak, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek – nem véletlenül. A balatonkenesei Kocsis Bálint életében mindig fontos szerepe volt a gasztronómiának, nem csoda, hogy egy elegáns balaton-parti szálloda executive chéf-je.”

Tovább a teljes cikkre

“Kedves Bálint! Megértettem az első TV-s adásnál, hogy Ön más, mint sokan a séfek közül. Írtam Borbás Marcsinak is, mennyire fontos, hogy megismerjék Önt sokan! Nem válaszolt, s nem is baj, mert láttam megtalálta, s műsorába vette ! S ez a lényeg! Nagyon jó, hogy sokszor megjelenik a reklám a termékeiről és törekvéseiről Köszönöm kedves szavait. Szeretettel kívánok Önnek és Családjának boldog, sikeres napokat!”

“Nagyon gratulálok a munkádhoz és a csodálatos termékeidhez. Szemnek, szívnek és az ízlelőbimbóinknak csodálatos termékeket alkotsz csak gratulálni tudok hozzá és sok sikert. Álmodj sok ilyen csodát! Még egyszer köszönöm!”

Nyári hűsítő receptsorozat!

Gyere és ismerd meg 4 fantasztikus receptem!

 
 
Mobile version: Enabled asd