30 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM

VÁLTOZTATNI AKARSZ AZ ÉLETEDEN?

Rossz a közérzeted, úgy érzed valami nincs rendben Veled?
Elégedetlen vagy a súlyoddal, de nem tudod, hogy igazából mit tegyél?
Egészségesen akarsz táplálkozni, de fogalmad sincs hogy kezdj neki?
Fáradt vagy és kimerült, egyszerűen nem érzed magad jól a bőrödben?
Tanácstalan vagy, hogy merre induljál, nem tudod kiben bízhatsz?

Kéred az életmódváltó program első 3 videóját INGYEN?

Rólam mondták

Womanity magazin

“A CSIKOS egy gondolkodás, emocionális gasztronómiai életérzés, melyet az adott pillanatban megélt ízek adta élmény tesz egyedivé. Alapanyagok tisztelete, gasztronómiai rajongás, fűszerek ismerete és szeretete, valamint egy értékrend, ami végigkíséri az ötlettől a megvalósulásig. Ebben benne van több évnyi tanulás, változás, fejlődés. Azoknak készítem, akiknek számítanak a részletek, és keresik a jobbat és az újat. Azok vásárolják, akik keresik a pillanatban az örömeit, és ezt szeretnék szeretteikkel is megosztani.”

Tovább a teljes cikkre

We Love Balaton

“Hobbi lekvárfőzésből két év alatt brandet épített Kocsis Bálint, aki nem mellesleg tíz éve elismert szakácsa a Balatonfői Yacht Clubnak. A hamarosan már az Egyesült Államokban is forgalmazott CSIKOS-lekvárok és chutney-k óta tudjuk, hogy a homoktövis éppúgy megfér egy lekvárban, mint a bazsalikom vagy a kakukkfű.”

Tovább a teljes cikkre

Magyar Konyha Onlie

“A séfek fantáziája végtelen. Erre jó példa Kocsis Bálint, aki a balatonfői étterem szakácsaként lekvárkészítésre adta a fejét. Klasszikus lekvárok mellett zöldségekkel, fűszernövényekkel ízesített chutneyt készít, sőt kóstolható cseresznyelekvár virágszirmokkal is.”

Tovább a teljes cikkre

Egészséges Életmód

“Rendhagyó cikkünkben Kocsis Bálint mesterszakácsot szeretnénk bemutatni, aki Balatonfűzfőn él, háromgyermekes apuka, boldog férj és már 14 éves kora óta a vendéglátásban, a gasztronómia világában dolgozik. Mintegy tíz éve a Balatonfői Yach Club séfjeként tevékenykedik, miközben megálmodta és elterjesztette a CSIKOS lekvárok és csatnik ízvilágát.”

Tovább a teljes cikkre

Wine Art Culture Blog

“Kocsis Bálintot, a 4 csillagos Balatonfői Yacht Club séfjét és a prémium minőségű CSIKOS lekvárok készítőjét talán kevés ember számára kell bemutatni. Kocsis Bálint nekilátott lekvárt főzni, mert erre érzett késztetést. Példa értékű emberi mivolta segítette kigyógyulni egy betegségből, ezzel reményt és erőt adott mások számára is, hogy minden lehetséges, csak akarni kell és tenni érte. Az a szeretet, alázat és becsületesség, amit Bálintban éreztem, példa értékű, és visszaköszön a lekvárok készítésében, és a nagyszerű termékeiben is.”

Tovább a teljes cikkre

Boldog Kukta gasztro blog

“Az elmúlt hetekben a CSIKOS termékekről már számtalan pozitívumot hallhattatok,receptötleteket is begyűjthettetek, de Kocsis Bálintról, a termékek megalkotójáról és a Balatonfői Yacht Club séfjéről nem sokat tudhattatok meg. Most egy rövid interjút olvashattok a CSIKOS lekvárok szülőatyjával, melyből kiderül hogy mennyire fontos számára családja, hivatása és a folyamatos megújulás, fejlődés!”

Tovább a teljes cikkre

168 Óra Online

“Kocsis Bálint mesterszakács a kézműves Csikos lekvárok receptúráinak alkotója. E különleges finomságok elnyerték az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Kiállítás közönségdíját. A balatoni séf számára a főzés tudomány, önkifejezés és életfilozófia, amely arra is megtaníthat: miként lehet súlyos betegségekből talpra állni, újrakezdeni az életet.”

Tovább a teljes cikkre

Life magazin, Kassai Tini

“Van az úgy, hogy a betegség bekopogtatása a jel arra, hogy változni, változtatni kell az életünkön. Kocsis Bálint éppen kifelé tart súlyos betegségéből: nem is olyan régen agyalapimirigy-daganatot állapítottak meg nála az orvosok. Bálintnak a hetedik érzéke súgta meg, hogy baj van, hogy valami súlyos baj készülődik. A hetedik érzéke, plusz egy riasztó tünet: a látás élességének csökkenése.”

Tovább a teljes cikkre

Veszprémi Napilap

“Mára szinte fogalommá vált a Kocsis Bálint alkotta CSIKOS lekvárcsalád, melynek első ízletes tagja több mint fél éve készült el. Azóta sikert sikerre halmoznak, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek – nem véletlenül. A balatonkenesei Kocsis Bálint életében mindig fontos szerepe volt a gasztronómiának, nem csoda, hogy egy elegáns balaton-parti szálloda executive chéf-je.”

Tovább a teljes cikkre

Womanity magazin

“A CSIKOS márka nem csak lekvár, hanem folyamatosan értéket teremtő gondolkodás, életszemlélet. Azoknak készül, akiknek számítanak a részletek, akiknek fontos önmaguk és szeretteik egészsége, étkezése. Akik szeretnek valami pluszt, új színt vinni az otthoni, családi asztalra. Ettől igazán egyedülálló a CSIKOS a hazai piacon.”

Tovább a teljes cikkre

Vidéki Élet magazin, Petrik Ida

“CSIKOS – KOCSIS. Az egyszerű anagramma, mely egy brand, azaz márka alapja lett – a magyar nyelvnek köszönhetően, hiszen a CSIKOS egy kis hangsúly-változtatással már rögtön csíkos lesz, jó példa arra, hogy bizony a kevesebb néha több. A csíkos dizájn, amit egy hazai termékcsalád kapott, azt mutatja, hogy egyszerű eszközökkel is lehet rendkívül mutatósat, a fogyasztó számára gusztusosat, figyelemfelkeltőt alkotni. Kellemes, harmonizáló színek, egyszerű formák, jól megválasztott méret. Ezek jellemzik a külsőt. De mi van benne és ki van a termék mögött? Kocsis Bálint, a CSIKOS lekvárcsalád megalkotója beavatott minket a műhelytitkokba és mesélt nekünk munkáról, családról, életmódról és természetesen az új szenvedélyéről, a lekvárokról.”

Tovább a teljes cikkre

Gyömbér Blog

“Ilyen kivétel a Balatonfői Yacht Club étterme. Jellegéből adódóan nem az a tipikus betérős étterem, hanem az öböl védelmében megbújó, autonóm menedék. Az a fajta, ahová hallomásból, vagy környékbeli ismerőssel együtt, vagy ajánlással tér be az éhes lélek. Az éttermet az a Kocsis Bálint kormányozza ügyesen, aki mellesleg a CSIKOS lekvárcsalád megalkotója, és akivel egy kreatív receptverseny óta ápolunk jó kapcsolatot. Bálint apa, üzletember, a világot pozitívan szemlélő, sztorizgató, nyughatatlan ősbalatoni. De elsősorban és mindenekfelett séf, ez egy pillanat alatt kiderül, ahogy az ételekről kezd beszélni.”

Tovább a teljes cikkre

Praliné Paradicsom

“Pár hete ismerkedtem meg a CSIKOS kézműves lekvárcsaláddal a manufaktúra tulajdonosa, Kocsis Bálint jóvoltából. Ami először megfogott a lekvárcsaládnál, az az izgalmas ízkombinációk: nagy kedvencem lett például a szamócalekvár citromfűvel és levendulavirággal, a bazsalikomos erdei gyümölcs lekvár, a csokirajongó énemet pedig rögtön megfogta a feketeerdő lekvár belga csokoládéval és meggyel, illetve a kakaóbab-gyömbér páros. A lekvárok többsége fruktózzal van édesítve, de van cukormentes és szteviával édesített termék is.”

Tovább a teljes cikkre

THERMO Kft.

“Egyik meghívott vendégünk Kocsis Bálint Mesterszakács-Séf, akit jóindulatú agyalapi mirigy daganattal kezeltek, megalkotta a különleges CSIKOS lekvárcsaládot. Ezúton ajánljuk szeretettel Bálint lekvárjait olvasóinknak. Ez egyben különleges karácsonyi ajándék is lehet céges ügyfeleik, ismerőseik és szeretteik számára.”

Tovább a teljes cikkre

Porthole

“Olyan termékek ezek, melyeket az egészséges táplálkozás szempontjait szem előtt tartva készítek, abszolút vegyszer és adalékanyag mentesen, csak kifogástalan forrásból beszerezve a hozzávalókat.”

Tovább a teljes cikkre

Hungarian Provance

“Amikor mi unjuk a szalámit és a kolbászt, akkor szokott következni a lekvár. Illetve nem csak akkor. Én szigorúan pirítósra vagy croissantra kenve szeretem. Új ízeket és párosításokat mindig örömmel kóstolok, hisz hív az ismeretlen, no meg a kíváncsiságom. Így volt ez most is, hisz Kocsis Bálint mesterszakács, a CSIKOS lekvárcsalád megalkotója által lehetőségem nyílt erre.”

Tovább a teljes cikkre

Női Világ magazin

“AKARJ MINDIG JOBB LENNI…
Kocsis Bálint egy Balaton-parti kisvárosban él, háromgyermekes apuka, férj. Szakmáját tekintve mesterszakács séf, akinek a szakmája egyben a hobbija is, sokan ezért őt nagyon szerencsés embernek tartják.”

Tovább a teljes cikkre

“Egy igazán izgalmas, egyedi íz világú, szívből készülő lekvárcsalád. Példamutató a régiónkban, öröm kóstolni és kóstoltatni.”

Csapody Balázs, Kistücsök Étterem

“A doboz, amit éppen a kezében tart, első látásra úgy tűnik, mintha egy lekvár lenne. Pedig annál jóval több. Tele van ötlettel, jósággal, emberséggel. Amikor megkóstolja, úgy fogja érezni, hogy ismeri azt, aki készítette. És valami megmagyarázhatatlan módon ez igaz is lesz. Csak tudnám, hogy csinálja…”

Szente Vajk, színész és rendező


“Eddig azt gondoltam, hogy a lekvár csak egyszerűen lekvár lehet. Baracklekvár, eperlekvár és narancslekvár. De a CSIKOS valóban meglepett és rácáfolt az unalmas gondolataimra. Felnyitotta a szemem.
Fantáziájuknak, bátorságuknak és rafináltságuknak köszönhetően nálam ma a lekvár szó egész más jelent! A lekvár nem csak íz és öröm, de egy hangulat, egy régi emlék és egy meghitt pillanat az ízek Mennyországában!
Köszönöm, CSIKOS! :)”

Oroszlán Szonja

“Kedves Bálint! Megértettem az első TV-s adásnál, hogy Ön más, mint sokan a séfek közül. Írtam Borbás Marcsinak is, mennyire fontos, hogy megismerjék Önt sokan! Nem válaszolt, s nem is baj, mert láttam megtalálta, s műsorába vette ! S ez a lényeg! Nagyon jó, hogy sokszor megjelenik a reklám a termékeiről és törekvéseiről Köszönöm kedves szavait. Szeretettel kívánok Önnek és Családjának boldog, sikeres napokat!”

“Nagyon gratulálok a munkádhoz és a csodálatos termékeidhez. Szemnek, szívnek és az ízlelőbimbóinknak csodálatos termékeket alkotsz csak gratulálni tudok hozzá és sok sikert. Álmodj sok ilyen csodát! Még egyszer köszönöm!”

VÁLTOZTATNI AKARSZ AZ ÉLETEDEN?

30 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM

Kérem az életmódváltó program első 3 videóját!
© Kocsis Bálint
Adatvédelmi nyilatkozat
Mobile version: Enabled