30 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM

VÁLTOZTATNI AKARSZ AZ ÉLETEDEN?

Rossz a közérzeted, úgy érzed valami nincs rendben Veled?
Elégedetlen vagy a súlyoddal, de nem tudod, hogy igazából mit tegyél?
Egészségesen akarsz táplálkozni, de fogalmad sincs hogy kezdj neki?
Fáradt vagy és kimerült, egyszerűen nem érzed magad jól a bőrödben?
Tanácstalan vagy, hogy merre induljál, nem tudod kiben bízhatsz?

Kéred az életmódváltó program első 3 videóját INGYEN?

Örömfőzések

Kocsis Bálint rendszeresen tart 60-90 perces bemutatókat, örömfőzéseket, melyek során betekintést nyerhetünk a séf kreációiba, megkóstolhatjuk egyedi íz kombinációit.

Kocsis Bálint

Egészséges íz élmények otthon

Érthető és szórakoztató módon az alapoktól tanítja meg és mutatja be azokat a titkokat, melyekkel könnyedén bárki átalakíthatja az otthoni étkezéseit. Nem kell lemondani az ízekről és élvezetekről, ha tudatosan akarunk étkezni. A műsor során végigvezet az előételektől a leveseken át, a főételekig, mindezt érthetően és praktikusan. A műsor végén mindenki végigkóstolhatja az elkészült fogásokat, és meggyőződhet arról, hogy az egészséges életmód nem jár az ízekről való lemondásokkal.

 

Érdekel a főző show! Időpontot kívánok egyeztetni: hello@kocsisbalint.hu

 

Kocsis Bálint

Mi a gyorsaságuk titka? Villám receptek a séftől

Ugye Ön is elgondolkodott, hogy miként tudnak a séfek a konyhában 20 -30 perc alatt, kevés munkával valóságos remekműveket alkotni. Ezekre a titkokra derül fény ebben a bemutatóban, ahol mindenki számára hozzáférhetővé válnak azok a titkok, praktikák, melyeket eddig tátott szájjal bámultak az emberek. Kocsis Bálint előadása után Ön lehet a saját konyhájának séfje, akit csodálni fognak főzési tudományáért.

 

 

Egy háziasszony ajánlója:

Eddig nem szerettem a konyhámban tevékenykedni, mert nem éreztem magam otthon, csak nyűg volt a főzés, a sok edénnyel és munkával. Bálint előadása után alig várom, hogy kipróbáljak egy újabb receptet, ráadásul ez nem vesz el annyi időt az életemből. Hihetetlen, de azt hiszem, megszerettem a főzést, és ezt a családom értékeli leginkább.

Érdekel a főző show! Időpontot kívánok egyeztetni: hello@kocsisbalint.hu

 

Kocsis Bálint

Zöldségekkel az egészségünkért

Azt, hogy több zöldséget kell fogyasztanunk, mindenki számára ismert tény.
De, hogy ez ne legyen egyszínű és unalmas, az már nagyobb kihívás sokaknak. Bálint vidám saláta -show keretében mutatja be azt, hogy milyen izgalmas és különleges ételeket készíthetünk magunk és családunk egészségéért. Látványos és érdekes módon alakíthatjuk át étkezéseinket, melyet ajánlunk mindenkinek, aki jobb közérzetre vágyik, aki felelősen gondoskodni akar szerettei, családja étkezéseiről. Gyógyulni akaróknak, fogyókúrázóknak és reform táplálkozással élőknek különösen ajánlott.

 

Érdekel a főző show! Időpontot kívánok egyeztetni: hello@kocsisbalint.hu

 

Kocsis Bálint

Borestek, élményvacsorák

Kocsis Bálint íz kreációival borászatokkal együtt szervezett élményvacsorákon is találkozhatunk.
Amikor a bor mellett, ugyanakkora figyelmet kap az étel különlegessége, szofisztikált üzenete.
Kötetlen, vidám hangulatú rendezvény keretében kóstolhatjuk meg Bálint, kifejezetten a borokhoz készített kísérő falatkáit, fogásait.

 

 

Az ő boraikat már kísértem fogásaimmal:
Bujdosó, HillTop, Rókusfalvy, Ipacs, Kamocsay Jr, Bősz Adrián

Néhány éve találkoztunk először​ Bálinttal.​ Egy borvacsora szerveződött a Hilltop borokkal, rendszeresen összejövő társaságnak. Sokféle bort mutattam és nagyon meglepődtem a mellé kínált fogásokon​. ​Ilyen kreatív, változatos, színben, ízben, harmóniában​ ​bővelkedő, a felhasznált alapanyagok kavalkádjával, még borvacsorán nem találkoztam. Hihetetlen érdekes polémia alakult ki a vendégek és közöttünk​, nagyon érdekes előadást tartottunk Bálinttal, a vendégekkel együtt ​nagyon jól szórakoztunk. Mikor a végén mentünk kifelé, hallottam, hogy a vendégek egymásközt beszélgetve az egyik megjegyzi: “​E​ddig ez volt a legjobb.” Engem is szórakoztatott és inspirált és talán a borok is hozzájárultak. 🙂

Kamocsay Ákos

a Hilltop Borászat tulajdonos vezetője

Érdekel a főző show! Időpontot kívánok egyeztetni: hello@kocsisbalint.hu

 

Céges rendezvények, csapatépítő események

Céges rendezvényeken történő főzőverseny, zsűrizés, szakmai felügyelet és koordináció során is megismerkedhetnek Bálinttal. Játékos, vidám hangulat, sok hasznos információ és jó hangulat jellemzi a rendezvényt. A főzés öröme biztosan összehozza a csapatot, ha jó karmester vezényli az eseményeket.

 

 

Bálint már két ízben is tartott főző showt a cégünknek. A jellemzően húsevő és egyoldalúan táplálkozó csapat szkeptikusan fogadta első ízben a reformkonyha elkötelezett hívét. De az eredmény a reményeimnek megfelelően mindent felülmúlt. Nagyon ízletes és különleges remekműveket kóstoltunk, melyek egyaránt voltak a kulináris élvezetek csúcsai és az éhséget kíméletesen kielégítő fogások. A főzésben aktívan részt vettünk, részt vehettünk, a továbbiakban – a recepteket fejben tartva – próbálkoztunk az otthoni kivitelezéssel is… 🙂 Köszönjük az élményt!

Csékei Tamás​

​Isolutions Kft.

Érdekel a főző show! Időpontot kívánok egyeztetni: hello@kocsisbalint.hu

 

VÁLTOZTATNI AKARSZ AZ ÉLETEDEN?

30 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM

Kérem az életmódváltó program első 3 videóját!
© Kocsis Bálint
Adatvédelmi nyilatkozat
Mobile version: Enabled