Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Nyári hűsítő receptsorozat!

Gyere és ismerd meg 4 fantasztikus receptem!

 
 

Örömfőzések

Kocsis Bálint rendszeresen tart 60-90 perces bemutatókat, örömfőzéseket, melyek során betekintést nyerhetünk a séf kreációiba, megkóstolhatjuk egyedi íz kombinációit.

Kocsis Bálint

Egészséges íz élmények otthon

Érthető és szórakoztató módon az alapoktól tanítja meg és mutatja be azokat a titkokat, melyekkel könnyedén bárki átalakíthatja az otthoni étkezéseit. Nem kell lemondani az ízekről és élvezetekről, ha tudatosan akarunk étkezni. A műsor során végigvezet az előételektől a leveseken át, a főételekig, mindezt érthetően és praktikusan. A műsor végén mindenki végigkóstolhatja az elkészült fogásokat, és meggyőződhet arról, hogy az egészséges életmód nem jár az ízekről való lemondásokkal.

 

Kocsis Bálint

Mi a gyorsaságuk titka? Villám receptek a séftől

Ugye Ön is elgondolkodott, hogy miként tudnak a séfek a konyhában 20 -30 perc alatt, kevés munkával valóságos remekműveket alkotni. Ezekre a titkokra derül fény ebben a bemutatóban, ahol mindenki számára hozzáférhetővé válnak azok a titkok, praktikák, melyeket eddig tátott szájjal bámultak az emberek. Kocsis Bálint előadása után Ön lehet a saját konyhájának séfje, akit csodálni fognak főzési tudományáért.

 

 

Egy háziasszony ajánlója:

Eddig nem szerettem a konyhámban tevékenykedni, mert nem éreztem magam otthon, csak nyűg volt a főzés, a sok edénnyel és munkával. Bálint előadása után alig várom, hogy kipróbáljak egy újabb receptet, ráadásul ez nem vesz el annyi időt az életemből. Hihetetlen, de azt hiszem, megszerettem a főzést, és ezt a családom értékeli leginkább.

Kocsis Bálint

Zöldségekkel az egészségünkért

Azt, hogy több zöldséget kell fogyasztanunk, mindenki számára ismert tény.
De, hogy ez ne legyen egyszínű és unalmas, az már nagyobb kihívás sokaknak. Bálint vidám saláta -show keretében mutatja be azt, hogy milyen izgalmas és különleges ételeket készíthetünk magunk és családunk egészségéért. Látványos és érdekes módon alakíthatjuk át étkezéseinket, melyet ajánlunk mindenkinek, aki jobb közérzetre vágyik, aki felelősen gondoskodni akar szerettei, családja étkezéseiről. Gyógyulni akaróknak, fogyókúrázóknak és reform táplálkozással élőknek különösen ajánlott.

 

 

Tóth Gábor élelmiszer ipari és táplálkozás tudományi szakember ajánlása:

ajánlás szövege

Kocsis Bálint

Borestek, élményvacsorák

Kocsis Bálint íz kreációival borászatokkal együtt szervezett élményvacsorákon is találkozhatunk.
Amikor a bor mellett, ugyanakkora figyelmet kap az étel különlegessége, szofisztikált üzenete.
Kötetlen, vidám hangulatú rendezvény keretében kóstolhatjuk meg Bálint, kifejezetten a borokhoz készített kísérő falatkáit, fogásait.

 

 

Az ő boraikat már kísértem fogásaimmal:
Bujdosó, HillTop, Rókusfalvy, Ipacs, Kamocsay Jr, Bősz Adrián

Céges rendezvények, csapatépítő események

Céges rendezvényeken történő főzőverseny, zsűrizés, szakmai felügyelet és koordináció során is megismerkedhetnek Bálinttal. Játékos, vidám hangulat, sok hasznos információ és jó hangulat jellemzi a rendezvényt. A főzés öröme biztosan összehozza a csapatot, ha jó karmester vezényli az eseményeket.

Nyári hűsítő receptsorozat!

Gyere és ismerd meg 4 fantasztikus receptem!

 
 
Mobile version: Enabled asd