Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Nyári hűsítő receptsorozat!

Gyere és ismerd meg 4 fantasztikus receptem!

 
 

Könyvek

Kocsis Bálint egyedi étel kreációi, és gondolkodásmódja visszaköszön kreatív, letisztult tálalásában is. Csigó Zita fotográfussal alkotott párosuk kivívta a hazai és külföldi gasztro könyvpiac érdeklődését és elismerését, melyeknek több könyvük lett az eredménye.

Retro-újratöltve

Házias, otthoni ízek, a mai kor szemüvegén keresztül.

Valóságos időutazásra repít a Csigó Zita-Szanyiszló Tibor-Kocsis Bálint alkotta szerzőhármas, melyet rájuk jellemző módon egy alapos kutatómunka és tervezés előzött meg.

A legnépszerűbb 70-es 80-as évek ételeit frissítették fel a szerzők, hogy az ismert alapanyagokból egy újabb és izgalmasabb szakácskönyvet kapjunk.

Gasztroajándékok könyv

Ajándékot adni és kapni egyaránt jó dolog.

Csigó Zita-Takács Viktória-Kocsis Bálint szerzők új szintre emelték a Home made kifejezést, amikor a saját készítésű gasztro ajándék ötleteiket gyűjtöttek csokorba.

Születésnapra, ballagásra, esküvőre vagy karácsonyra egyaránt találhat benne felejthetetlen ötleteket az olvasó. A könyvet kézbe véve mindenkiben felébred a vágy, hogy szeretteit meglepje valami egyedi finomsággal.

Vegetáriánus ételek idényjelleggel

Csigó Zita és Kocsis Bálint tabukat döntöget a közös szakácskönyvükben. Bebizonyítják, hogy a vegetáriánus étkezés nem abból áll, hogy kihagyjuk az ételeinkből a húst, vagy netán megpróbáljuk valamivel pótolni. A növényi alapú étrend nem jár az ízekről, élvezetekről való lemondással. Ezekhez ad eszközöket és útmutatót a könyv, és ismét bizonyítást nyer, hogy ami egészséges az lehet finom.

Színes és izgalmas ételek, sok zöldség, rengeteg vitamin és főzési praktika, recept várja a fogyni akaró és egészségesebben étkezni vágyókat.

Nyári hűsítő receptsorozat!

Gyere és ismerd meg 4 fantasztikus receptem!

 
 
Mobile version: Enabled asd