30 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM

VÁLTOZTATNI AKARSZ AZ ÉLETEDEN?

Rossz a közérzeted, úgy érzed valami nincs rendben Veled?
Elégedetlen vagy a súlyoddal, de nem tudod, hogy igazából mit tegyél?
Egészségesen akarsz táplálkozni, de fogalmad sincs hogy kezdj neki?
Fáradt vagy és kimerült, egyszerűen nem érzed magad jól a bőrödben?
Tanácstalan vagy, hogy merre induljál, nem tudod kiben bízhatsz?

Kéred az életmódváltó program első 3 videóját INGYEN?

Könyvek

Kocsis Bálint egyedi étel kreációi, és gondolkodásmódja visszaköszön kreatív, letisztult tálalásában is. Csigó Zita ételfotós-stylisttal alkotott párosuk kivívta a hazai és külföldi gasztro könyvpiac érdeklődését és elismerését, melyeknek több könyvük lett az eredménye.

Bálinttal néhány évvel ezelőtt egy magazinos munka kapcsán ismerkedtünk meg, azóta több közös szakácskönyvünk, gasztronómiai naptárunk és gasztromagazinos rovatunk látott napvilágot. Ha egy szóval kellene jellemeznem őt és az ételeit, az innováció kifejezés az, ami azonnal eszembe jutna. A közös fotózásainkon nincsen lehetetlen, azt hiszem, ezt már sokszor bebizonyítottuk.

Csigó Zita
Ételfotó, food styling, prop styling és receptfejlesztés
Zita publikál gasztro- és életmódmagazinokba, szakácskönyveket szerkeszt, de folyamatosan keresik meg reklámfotókkal is. Amikor épp nem a gép mögött áll, akkor a fentieket tanítja is a workshopjain.
Blog: pasztellbarokk.blogspot.hu
Honlap: csigozita.hu
Facebook: facebook.com/pasztellbarokk
Instagram: instagram.com/zita_csigo

Vegetáriánus ételek idényjelleggel

Csigó Zita és Kocsis Bálint tabukat döntöget a közös szakácskönyvükben. Bebizonyítják, hogy a vegetáriánus étkezés nem abból áll, hogy kihagyjuk az ételeinkből a húst, vagy netán megpróbáljuk valamivel pótolni. A növényi alapú étrend nem jár az ízekről, élvezetekről való lemondással. Ezekhez ad eszközöket és útmutatót a könyv, és ismét bizonyítást nyer, hogy ami egészséges az lehet finom.

Színes és izgalmas ételek, sok zöldség, rengeteg vitamin és főzési praktika, recept várja a fogyni akaró és egészségesebben étkezni vágyókat.

Retro-újratöltve

Házias, otthoni ízek, a mai kor szemüvegén keresztül.

Valóságos időutazásra repít a Csigó Zita-Szalisznyó Tibor-Kocsis Bálint alkotta szerzőhármas, melyet rájuk jellemző módon egy alapos kutatómunka és tervezés előzött meg.

A legnépszerűbb 70-es 80-as évek ételeit frissítették fel a szerzők, hogy az ismert alapanyagokból egy újabb és izgalmasabb szakácskönyvet kapjunk.

Gasztroajándékok könyv

Ajándékot adni és kapni egyaránt jó dolog.

Csigó Zita-Takács Viktória-Kocsis Bálint szerzők új szintre emelték a Home made kifejezést, amikor a saját készítésű gasztro ajándék ötleteiket gyűjtöttek csokorba.

Születésnapra, ballagásra, esküvőre vagy karácsonyra egyaránt találhat benne felejthetetlen ötleteket az olvasó. A könyvet kézbe véve mindenkiben felébred a vágy, hogy szeretteit meglepje valami egyedi finomsággal.

Street Food

Napjaink rohanó és sietős életmódjának köszönhetően egyre kevesebbet figyelünk oda a napközbeni étkezésekre.
Viszont vannak olyan ételek, melyek kifejezetten ezzel a célzattal születtek meg.

Attól, mert éppen úton vagyunk, még nem kell lemondani az ízekről és a élvezetekről.

Csigó Zita munkájának, és Bálint receptjeinek köszönhetően a világ számos országának street food ételeit is megismerhetjük ebből a könyvből.

Einfach Paleo

Korunk egyik legfelkapottabb életmód és étkezési módja a Paleolit táplálkozás.

Megbízható és hasznos segítség mindenkinek, aki a csak most ismerkedik, vagy pedig már a paleolit táplálkozás elkötelezett híve.

A receptek össze állításánál nagy hangsúlyt fektettünk a paleo “szabályaira”, és ennek köszönhetően a Németországban megjelent könyv sokak tetszését elnyerte.

VÁLTOZTATNI AKARSZ AZ ÉLETEDEN?

30 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM

Kérem az életmódváltó program első 3 videóját!
© Kocsis Bálint
Adatvédelmi nyilatkozat
Mobile version: Enabled